Vormingscentrum Bedrijf, Organisatie en Toerisme

Werk slimmer en verdien meer DEEL 1: Wat zijn de 8 ondernemingsfundamenten?

06-03-2024
Campus De Ham - Raghenoplein 21bis (aula Hanswijk) - 2800 Mechelen

Over de spreker:

 

Ilse Dieltjens is al meer dan 20 jaar actief in de KMO-wereld en tegenwoordig houdt ze als businesscoach (aka -mentor) haar klanten een spiegel voor. Ze reikt hen concrete to do’s aan met een no-nonsense aanpak.

Ooit maakte Ilse van haar schrijnwerkerij in enkele jaren tijd een miljoenenbedrijf door het financieel plan te koppelen aan een haalbaar marketingplan. Als auteur schreef ze mee aan de Vlaamse versie van Profit First en combineert ze cijfers en marketing als geen ander. Recent bracht ze het boek Werk slimmer, Verdien meer op de markt waar ze, samen met jou, de mol in jouw bedrijf ontmaskert.

 

Draai aan haar 8 bewezen winstknoppen en ga voor maximaal winstresultaat met grip op je cijfers.

Ilse is verslaafd aan letterkoekjes van Lu, Florence and the machine & Pink, hardlopen. Ze is ongeduldig en recht voor de raap… een rasechte ram.

 

Over het seminarie:

 

De 8 draaiknoppen voor een volwaardig winstfundament

 

Leiderschap

De basisingrediënten die nodig zijn om succesvol te ondernemen. Ben je mentaal en emotioneel voldoende in evenwicht om succes te bereiken? Enkel met een gezonde geest in een gezond lichaam kan je persoonlijkheid en leiderschap bijdragen tot de groei van je bedrijf.

 

Omzet-marketing-winstactie-plan

Het lijkt simpel: hoe meer marketing, hoe meer klanten, hoe beter je sales, hoe meer omzet. Maar hoe stem je marketing af op de omzet die je wil realiseren en hoe vertaalt dit zich in winst? Hoe werkt dat specifiek voor je bedrijf? En wanneer heb je er tijd voor?

 

Financieel plan

Neem een voorsprong in je marktsegment! Wat is je huidige situatie in cijfers en wat is er mogelijk met de middelen die je nu hebt? Is het opportuun en slim om te financieren en investeren? En wat zijn je winstkansen als je het wel doet?

 

Winstmachine

Draai aan de juiste knoppen in de juiste volgorde om je winst te verfijnen en te verhogen. Hoe motiveer je een team om te groeien? Hoe zet je plannen en dromen om in concrete actie? Welke procedures en systemen heb je nodig om offertes te maken, te verkopen, marketing te voeren en je administratie te organiseren… Maak van je bedrijf een geoliede machine die altijd optimaal draait, zelfs als je even op vakantie gaat.

Datum en tijd

woensdag 06 maart 2024
18:15 ⇾ 20:00

Einde inschrijvingen: woensdag 06 maart 2024 (17:00)
Annulatie mogelijk tot: woensdag 06 maart 2024 (17:00)

Programma

Prijs

Alumni: 0 EUR

Externe deelnemer: 0 EUR

Student met een Business Seminars abonnement*: 0 EUR

Student Thomas More: 0 EURPrijs opmerkingen

Student Business School with a Business Seminars subscription: € 45 per semester
Student Thomas More: € 30 per seminarie

 

Organisator

Vormingscentrum Bedrijf en Organisatie

Vormingscentrum Bedrijf en Organisatie

more.seminars@thomasmore.be

Contactpersoon