Onderwijs en Leren

Wijze Lessen Congres

22-03-2025
Campus Sint-Andries - Sint-Andriesstraat 2 - 2000 Antwerpen

Ben jij een onderwijsprofessional die streeft naar vernieuwing en verdieping in jouw vakgebied? Op de tweede editie van het Wijze Lessen Congres nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan een inspirerende dag vol waardevolle inzichten en praktische handvatten voor jouw onderwijspraktijk. Of je nu lesgeeft in het basisonderwijs of secundair onderwijs, dit congres biedt voor iedere onderwijsprofessional nieuwe inspiratie en concrete voorbeelden om meteen in de klas of school toe te passen.

Tijdens deze dag richten we ons op drie centrale thema’s: didactiek, curriculumontwikkeling en klasmanagement. Laat je inspireren door evidence-informed onderwijstheorieën, boeiende praktijkverhalen en krachtige onderzoeksresultaten van zowel nationale als internationale experts.

Het Wijze Lessen Congres is dé plek om in gesprek te gaan met andere onderwijsprofessionals, ervaringen uit te wisselen en samen te reflecteren op wat écht werkt in de klas. Dit congres biedt je de gelegenheid om jouw eigen onderwijsexpertise te verdiepen en geïnspireerd naar huis te gaan met frisse ideeën en wetenschappelijk onderbouwde tools voor de dagelijkse onderwijspraktijk.

Programma volgt spoedig.

Doelgroep

Leraren

Opmerkingen

Inclusief lunch

Datum en tijd

zaterdag 22 maart 2025
09:00 ⇾ 16:00

Einde inschrijvingen: donderdag 20 maart 2025 (23:59)
Annulatie mogelijk tot: donderdag 20 maart 2025 (23:59)

Prijs

Deelnemer: 90,00 EUR

Early bird: 70,00 EUR



Prijs opmerkingen

Wens je met meer dan 10 personen van dezelfde instelling in te schrijven? Neem contact op via excel@thomasmore.be

Organisator

Expertisecentrum Onderwijs en Leren

Expertisecentrum Onderwijs en Leren

excel@thomasmore.be

Contactpersoon

Lyn Pauwels

Lyn Pauwels

+32 494 65 40 00

lyn.pauwels@thomasmore.be