Vormingscentrum Bedrijf, Organisatie en Toerisme

DEBAT: Offline Bricks vs Online Clicks: Wie wint de strijd om de reiziger? (NL)

26-11-2024
Campus De Ham - Raghenoplein 21bis - 2800 Mechelen

Over het debat:

In een wereld waar digitalisering niet meer weg te denken is, staan traditionele reisbureaus en touroperators onder druk. Online platforms, met hun gebruiksgemak en bereik, hebben de manier waarop mensen reizen volledig veranderd. Maar zijn de ‘Offline Bricks’ echt verleden tijd? Of bieden ze unieke voordelen die online niet kunnen evenaren?

 

Tijdens dit debat brengen we specialisten uit beide kampen samen voor een open discussie over wat reizigers vandaag echt willen en wat de toekomst zal brengen voor de reisindustrie. Ook zij die hier tussenin schipperen kunnen hun visie delen.  Dit is een unieke kans om van experts te horen, vragen te stellen en je eigen visie, als student, op de toekomst van toerisme te ontwikkelen.

 

Over de panelleden:

Patrick De Pauw - Connections

Patrick De Pauw is een vertrouwd gezicht binnen de Belgische reisbranche. Met jarenlange ervaring in de sector heeft hij zich stevig gevestigd als een belangrijk figuur bij Connections, waar hij zich inzet om klanten te voorzien van onvergetelijke reiservaringen. Zijn leiderschap en expertise zorgen ervoor dat Connections, een van de grootste reisorganisaties in België, blijft groeien en vernieuwen binnen de dynamische wereld van het toerisme.

 

Bruno De Lathauwer - CEO Reizen De Lathauwer

Bruno De Lathauwer is CEO van Reizen De Lathauwer, een familiebedrijf met een lange traditie in de reissector. Met zijn passie voor reizen en klantgericht ondernemerschap heeft hij het bedrijf verder uitgebouwd tot een van de meest gerespecteerde reisorganisaties in Vlaanderen. Onder zijn leiding biedt Reizen De Lathauwer unieke, op maat gemaakte reiservaringen aan, waarbij service en kwaliteit voorop staan.

 

Tim Van den bergh - CCO Sunweb group

Tim Van den Bergh is de Chief Commercial Officer (CCO) van Sunweb Group, een prominente speler in de reisindustrie. Met zijn uitgebreide ervaring in commercieel management en strategische ontwikkeling speelt hij een cruciale rol in het versterken van de marktpositie van Sunweb. Onder zijn leiding streeft Sunweb ernaar om innovatieve reisoplossingen aan te bieden en een toonaangevende positie binnen de sector te behouden.

 

Karl Dijkmans - Travel Experts

Karl Dijkmans is een ervaren professional binnen de reisbranche. Hij staat bekend om zijn persoonlijke benadering en toewijding aan klanttevredenheid, waarbij hij maatwerkoplossingen biedt die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van elke reiziger. Met zijn diepgaande kennis en passie voor reizen helpt hij bij Travel Experts klanten hun droomvakanties te plannen en creëert hij onvergetelijke ervaringen dankzij zijn expertise en uitgebreide netwerk.

 

 

 

Datum en tijd

dinsdag 26 november 2024
18:15 ⇾ 20:00

Einde inschrijvingen: dinsdag 26 november 2024 (17:00)

Programma

Prijs

Alumnus Business School ('22-'23 of '23-'24): 30,00 EUR

Externe deelnemer: 45,00 EUR

Personeel Thomas More: 0,00 EUR

Student met een Business Seminars abonnement*: 0,00 EUR

Student Thomas More: 30,00 EUR



Prijs opmerkingen

Student Business School met een Business Seminars abonnement: €45 per semester

Student Thomas More: €30 per seminarie

Alumnus Business School (afgestudeerd in 22-23 of 23-24): €30 per seminarie

Externe deelnemer: €45 per seminarie

 

 

Contactpersoon