Vormingscentrum Onderwijs Mechelen

Canva voor gevorderden

14-03-2025
Campus Kruidtuin - Lange Ridderstraat 44 - 2800 Mechelen

Ben jij al bekend met de basis van Canva en klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Meld je dan aan voor onze geavanceerde Canva-training speciaal voor leerkrachten! Deze cursus biedt niet alleen een snelle herhaling van de basisprincipes, maar duikt dieper in de krachtige functies die Canva te bieden heeft.

 

Leer hoe je complete bundels kunt samenstellen voor je lessen, waarmee je efficiënt en effectief je onderwijsmateriaal kunt organiseren. Verbreed je horizon met videobewerkingstechnieken om dynamische en boeiende video's te maken die je leerlingen zullen fascineren. Daarnaast gaan we aan de slag met het creëren van interactieve leerspelletjes die het leren leuk en interactief maken.

 

Ontdek ook hoe je de nieuwste AI-functies binnen Canva kunt inzetten om je ontwerpen sneller en slimmer te maken, waardoor je nog meer tijd bespaart. Met deze vaardigheden transformeer je jouw lesmaterialen en maak je leren een boeiende en interactieve ervaring.

 

Schrijf je in en til je educatieve content naar een professioneel niveau met onze Canva-training voor gevorderde leerkrachten!

 

Doelstellingen

 

  • **Mastering Geavanceerde Functionaliteiten**: Deelnemers zullen leren om geavanceerde functies van Canva te gebruiken, zoals videobewerking en het maken van bundels, waardoor ze meer samenhangende en uitgebreide educatieve materialen kunnen creëren die zowel informatief als aantrekkelijk zijn.
  •  **Ontwikkeling van Interactieve Leermiddelen**: Aan het einde van de cursus zullen de deelnemers in staat zijn om interactieve leerspelletjes te ontwerpen die het leren stimuleren en de betrokkenheid van leerlingen verhogen, met behulp van de tools en technologieën beschikbaar in Canva.
  • Toepassen van AI in Lesmateriaal Ontwerp**: Deelnemers zullen de kunstmatige intelligentie mogelijkheden van Canva leren gebruiken om efficiënter en effectiever visuele content te ontwerpen, waardoor ze tijd besparen en hun creatieve processen optimaliseren.

Doelgroep

klasleerkrachten, zorgleerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiding

 

Toelatingsvoorwaarden

Je hebt reeds de basisprincipes van Canva onder de knie, je volgde reeds een basistraining of hebt al ervaring met het gebruik van Canva

Opmerkingen

Blijf je graag op de hoogte van ons professionaliserings- en nascholingsaanbod? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Datum en tijd

vrijdag 14 maart 2025
09:15 ⇾ 15:30

Einde inschrijvingen: dinsdag 11 maart 2025 (00:00)
Annulatie mogelijk tot: vrijdag 28 februari 2025 (00:00)

Programma

Docenten

Cindy Timmers

Cindy Timmers

​Pedagogisch coach en freelance bijscholer​

Meer

Prijs

Deelnemer: 125,00 EUR



Prijs opmerkingen

inclusief broodjeslunch

Contactpersoon

Jolijn Verbergt

Jolijn Verbergt

015688858

0476763311

jolijn.verbergt@thomasmore.be
Leen Hoste

Leen Hoste

015 369 271

leen.hoste@thomasmore.be