Vormingscentrum ICT en Technologie

Videomontage met Adobe Premiere

27-03-2025
Campus Geel - Kleinhoefstraat 4 - 2440 Geel

Steeds meer bedrijven maken gebruik van filmpjes om zichzelf in de kijker te zetten en klanten te bereiken. Ze fleuren je website op, springen in het oog op social media en vragen minder inspanning van je publiek dan een geschreven tekst. Wil dat zeggen dat je voor al je filmideeën beroep moet doen op een professionele firma? Natuurlijk niet.

 

In deze opleiding leer je werken met Adobe Premiere, een geavanceerd programma dat je alle mogelijkheden biedt om je eigen producties te maken. Je krijgt alle technieken aangereikt om je beelden en geluid te bewerken en te voorzien van ondertitels, overgangen en nog veel meer. Zo maak je binnen no-time uitnodigende filmpjes en ben je zeker dat het resultaat beantwoordt aan jouw visie.

 

Voor deze opleiding kan je rekenen op Sven Smouts. Deze enthousiaste lesgever is een gedreven Adobe-trainer met jarenlange ervaring die speelt met beelden. De Adobe-pakketten kennen voor hem geen geheimen meer.

 

Programma:

  • Beelden importeren
  • Beelden monteren en bewerken
  • Effecten, ondertitels ed.
  • Offline en online montage
  • Het opnameformaat van je film bepalen (4:3 of 16:9)
  • Tijdslijn, projectmap ed.
  • Tools, tips, trucs en praktijkoefeningen

 

Lesmomenten

Dit is een 2-daagse opleiding die doorgaat op: do 27/03 en 03/04/2025

Les van 09:30 - 16:30

 

Doelgroep

Deze opleiding is het ideale startpunt voor iedereen die professioneel met Adobe Premiere aan de slag wil. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Uiteraard moet je wel goed met een computer kunnen werken. Reserveer tussen de lessen ook tijd in je agenda om te oefenen. Wie zien we vooral verschijnen in deze training? Social Media Managers, Marketeers, Communicatieverantwoordelijken, Fotografen, Webdesigners,...

Toelatingsvoorwaarden

Basiskennis van een computer is voldoende

Opmerkingen

Volgende zaken zijn inbegrepen in de prijs:

·        cursusmateriaal

·        koffie, thee of frisdrank tijdens de pauzes

·        lunch

Je neemt best je eigen laptop mee voor deze opleiding. Op die manier kan je meteen je profiel instellen wat een grote meerwaarde is vanaf de 2e opleidingsdag. Heb je geen laptop: geen probleem. Er staan een aantal vaste PC’s in het opleidingslokaal.

Tijdens de opleidingsdagen zorgen we er voor dat je kan gebruik maken van Adobe Premiere, ook voor de cursisten met laptop.

Datum en tijd

donderdag 27 maart 2025 (09:30) ⇾ donderdag 03 april 2025 (16:30)

Einde inschrijvingen: donderdag 27 maart 2025 (23:59)
Annulatie mogelijk tot: donderdag 20 maart 2025 (23:59)

Programma

Prijs

Deelnemer: 575,00 EUR

Contactpersoon

Kristof Nuyts

Kristof Nuyts

0472/974353

kristof.nuyts@thomasmore.be