Vormingscentrum Bedrijf, Organisatie en Toerisme

Level Up Je Netwerk: Maak Connecties die Tellen (NL)

10-10-2024
Campus De Ham - Raghenoplein 21bis - (aula Hanswijk) - 2800 Mechelen

Over het seminarie:

Ben jij klaar om jouw netwerk uit te breiden en nieuwe kansen te ontdekken? Bij Thomas More vinden we het belangrijk dat je al tijdens je studie actief werkt aan het opbouwen van een sterk netwerk en deel wordt van een bruisende community, zowel binnen als buiten de school. Daarom organiseren we een inspirerende netwerkavond speciaal voor jou!

 

Op deze avond maak je kennis met verschillende clubs die jou kunnen helpen om te groeien, je horizon te verbreden, en impact te maken. Ontmoet onder andere de studentenraad, waar je kunt bijdragen aan het beleid van de school, of sluit je aan bij Rotaract en zet je in voor goede doelen. Wil je jezelf ontwikkelen als spreker? Toastmasters leert je hoe je overtuigend presenteert. Of misschien ben je geïnteresseerd in het internationale netwerk van MPI, gespecialiseerd in hospitality en events. Deze clubs en meer staan klaar om met jou in gesprek te gaan en je verder te helpen.

 

Na een inspirerende keynote kun je in breakout rooms persoonlijk kennismaken met de clubs en ontdekken welke mogelijkheden er voor jou zijn. Mis deze kans niet om jouw toekomst in eigen handen te nemen en een community op te bouwen die ertoe doet!

 

Zien we jou daar?

 

Over de spreker:

Elien Van Sande - Communicatieverantwoordelijke JCI Mechelen

Ze is een Belgische professional die communicatieverantwoordelijke is bij JCI Mechelen. In deze rol richt ze zich op het versterken van de communicatie en het bevorderen van de zichtbaarheid van de organisatie. Daarnaast heeft ze expertise in communicatie, waar ze bedrijven helpt bij het ontwikkelen van effectieve strategieën en het optimaliseren van marketing en contentcreatie.

Datum en tijd

donderdag 10 oktober 2024
18:15 ⇾ 19:45

Einde inschrijvingen: donderdag 10 oktober 2024 (17:00)

Programma

Prijs

Alumnus Thomas More: 30,00 EUR

Externe deelnemer: 45,00 EUR

Personeel Thomas More: 0,00 EUR

Student met een Business Seminars abonnement*: 0,00 EUR

Student Thomas More: 30,00 EUR



Prijs opmerkingen

Student Business School with a Business Seminars subscription: €45 per semester

Student Thomas More: €30 per seminar

Alumnus Business School (graduated in 22-23 or 23-24): €30 per seminar

External participant: €45 per seminar

 

Contactpersoon