Vormingscentrum Bedrijf, Organisatie en Toerisme

AXA Diversiteit en inclusie

16-04-2024
Campus De Ham - Raghenoplein 21bis - (Z0.10) - 2800 Mechelen

Over de spreker:

Luc Vandemoortele, Diversity & Inclusion Officer van AXA

 

Over het onderwerp:

Wij zijn verheugd om samen met AXA, onze Partner in Education, een boeiend en inspirerend Business Seminar over diversiteit en inclusie te organiseren. Als een toonaangevende speler in de verzekeringssector en een voorvechter van maatschappelijke verandering, zal AXA ons meenemen op een reis door hun innovatieve initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie.

 

Dit seminar sluit perfect aan bij de kernwaarden die wij als hogeschool koesteren en dit academiejaar specifiek willen benadrukken. Luc Vandemoortele, de gepassioneerde Diversity & Inclusion Officer van AXA, zal zijn inzichten delen en ons inspireren met AXA's baanbrekende benaderingen op dit cruciale terrein.

 

Maar dat is niet alles! Naast het verkennen van diversiteit en inclusie, biedt AXA jullie ook een exclusieve inkijk in de wereld van verzekeringen en de mogelijkheden om bij hen te werken. Dit is een unieke kans om te netwerken met verschillende medewerkers en recruiters van AXA, en om meer te weten te komen over de spannende carrièremogelijkheden die zij te bieden hebben.

 

Jouw aanwezigheid bij dit seminar is van onschatbare waarde, niet alleen voor onze hogeschool, maar ook voor jouw eigen groei en ontwikkeling. Dus zet deze datum alvast in je agenda en bereid je voor op een inspirerende en leerzame ervaring!

Samen met AXA streven we naar een inclusieve toekomst. Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van deze beweging.

 

Na het seminarie nodigen we je graag uit voor het netwerkevent in het Mediacafé om met een glaasje bij te praten.

 

Datum en tijd

dinsdag 16 april 2024
18:15 ⇾ 20:00

Einde inschrijvingen: dinsdag 16 april 2024 (17:00)

Programma

Prijs

Alumnus Thomas More: 0 EUR

Externe deelnemer: 0 EUR

Student met een Business Seminars abonnement*: 0 EUR

Student Thomas More: 0 EURPrijs opmerkingen

Student Business School with a Business Seminars subscription: € 45 per semester
Student Thomas More: € 30 per seminar

 

Organisator

Vormingscentrum Bedrijf en Organisatie

Vormingscentrum Bedrijf en Organisatie

more.seminars@thomasmore.be

Contactpersoon