Vormingscentrum Bedrijf, Organisatie en Toerisme

Debatavond: Toerisme is een aantrekkelijke sector om in te werken, toch?!

15-05-2024
Campus De Ham - Raghenoplein 21bis - 2800 Mechelen

“Toerisme is een aantrekkelijke sector om in te werken, toch?!”

Wij zijn verheugd om jullie uit te nodigen op onze tweede debatavond van dit academiejaar. Deze boeiende avond die gewijd is aan de toekomst van de toeristische sector. Heeft deze sector nog steeds zijn aantrekkelijkheid? Is toerisme met zijn dynamische omgeving, flexibiliteit, variatie en interactie nog attractief om in te werken? Wat zijn de groeimogelijkheden voor (jonge) professionals?
Dit debat biedt de unieke gelegenheid om te luisteren naar inzichten van experts, professionals en juniors en vragen te stellen. Tijdens het debat zullen we dieper ingaan op de uitdagingen en kansen die de toeristische sector biedt.
Schrijf je vandaag nog in en bereid je voor inspiratie op te doen, te netwerken en misschien zelfs je toekomst in de toeristische sector te vormen.
We zien jullie dan heel graag op
15 mei om de mogelijkheden en uitdagingen van de toeristische sector te ontdekken. Het debat vindt plaats bij Thomas More Mechelen, campus De Ham, Aula Hanswijk vanaf 18u.

Het debat wordt gemodereerd door Britta Baeke, Owner Travel Express Benelux & Travel Like A Pro. 

 

Het deskundig panel bestaat uit:

(check alvast hun social media profiel) 

 

 Tine Vanmoer 

 

Een bekend gezicht is teruggekeerd in de reisbranche, want na een uitstapje van 3 jaar als makelaar bij een vastgoedbedrijf gaat Tine Vanmoer weer met volle enthousiasme aan de slag in de reisbranche. Voordien meer dan 10 jaar lang sales rep. bij Lagrange Vacances, nu als Sales Coordinator Belux bij MSC Cruises. In deze functie zal ze het Belux sales team van de Italiaanse cruisemaatschappij aansturen en de rechterhand zijn van sales director BeLux Miriam Di Girolamo.  

 

Yanne Bots 

 

Yanne Bots heeft een dubbel diploma behaald aan Thomas More in Communicatie & Media én Toerisme en Recreatiemanagement. Met haar expertise heeft ze Hasselt, en de initiatieven Meet in Hasselt en Visit Hasselt, bekend gemaakt bij B2B en B2C klanten. Ze biedt uitgebreide ondersteuning en op maat gemaakte oplossingen voor diverse evenementen, zoals beurzen en congressen. Daarnaast is ze betrokken bij sales en communicatie voor Meet in Hasselt. Bij Visit Hasselt speelt ze een belangrijke rol in productontwikkeling, wat bijdraagt aan de groei van het toerisme in de regio. Met haar passie draagt Yanne bij aan het succes van Hasselt als toeristische bestemming. 

 

 

Maarten Raes  

 

Afbeelding met schermopname, persoon

Automatisch gegenereerde beschrijvingMaarten Raes, een ondernemer met een passie voor Scandinavië, behaalde een masterdiploma in ICT Telecommunicatie Ingenieur en werkte acht jaar in de sector. Maar na deze periode, besloot hij zijn hart te volgen. Toerisme bleek zijn ware roeping te zijn en hij richtte de touroperator NORDIC op, ook bekend als 'de Scandinaviëspecialist'. In slechts enkele jaren groeide het bedrijf uit tot marktleider voor de regio's Noorwegen, Zweden, Finland, IJsland en de Poolgebieden. Nu een gevestigd en bloeiend bedrijf, is hij vastbesloten nooit meer de toeristische sector te verlaten.  

 

 

Geert Raes 

 

Geert Raes heeft een indrukwekkende carrière in de toerismesector opgebouwd. Na diverse functies te hebben bekleed in verschillende hotels, werd hij uiteindelijk eigenaar en directeur van de touroperator 'Wings 'n Wheels': een touroperator die bekend staat om zijn op maat gemaakte reizen naar bestemmingen zoals de VS, Canada en Australië. Later bekleedde hij ook de functie van president bij ABTO (Association of Belgian Travel Organizers), was hij bestuurslid van het Garantiefonds Reizen en Visit USA Belgium, en was hij medeoprichter van Travel By Excellence.  

 

Wanneer?
Woensdag 15 mei 2024

 

Programma?

  • 17u00 - 18u30: netwerkmoment voor studenten met bedrijven
  • 18u30 - 20u00 : inspirerend debat, gevolgd door Q &A
  • 20u00 - 21u00: netwerkdrink met studenten en professionals

(enkel voor Toerisme studenten)

 

Deelname prijs: gratis

 

    

Waar?:  

Het debat en de netwerkbeurs zal doorgaan bij Thomas More Campus De Ham aula Hanswijk  

Het adres Raghenoplein 21 bis, 2800 Mechelen, België.  

Parkeren is mogelijk op de Parking Zandpoortvest  

 
Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons via anja.lecointre@thomasmore.be. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.  

  
  

 

 
 

 

Doelgroep

Studenten graduaat en bachelor ( NL+EN)

Professionals

Datum en tijd

woensdag 15 mei 2024
18:15 ⇾ 20:30

Einde inschrijvingen: dinsdag 14 mei 2024 (23:59)
Annulatie mogelijk tot: dinsdag 14 mei 2024 (23:59)

Programma

Prijs

Externe deelnemer: 0,00 EUR

Personeel Thomas More: 0,00 EUR

Student met een Business Seminars abonnement*: 0,00 EUR

Organisator

Travel Factory Vormingcentrum Bedrijf, organi

Travel Factory Vormingcentrum Bedrijf, organi

travelfactory@thomasmore.be

Contactpersoon