Vormingscentrum Onderwijs Mechelen

Canva voor beginners

27-09-2024
Campus Kruidtuin - Lange Ridderstraat 44 - 2800 Mechelen

​​Ben je leerkracht in het basis- of secundair onderwijs en wil je leren hoe je visueel aantrekkelijke materialen kunt maken voor je klas? Schrijf je dan in voor onze Canva-training speciaal voor beginners!

 

Deze cursus is ontworpen om je te helpen de gebruiksvriendelijke omgeving van Canva te verkennen, zodat je met gemak van prutsen naar pro kunt gaan.

 

Leer hoe je effectief werkt met sjablonen en zelf werkbladen maakt die je lessen ondersteunen. Ontdek hoe je opvallende decoraties en posters creëert die de aandacht van je leerlingen vasthouden en je klaslokaal omtoveren tot een leerrijke omgeving. Daarnaast leer je hoe je boeiende presentaties en handige onthoudkaarten kunt ontwerpen, die het leren en onthouden voor je leerlingen gemakkelijker maken.

 

Met stapsgewijze begeleiding en praktische tips zal deze training je uitrusten met de vaardigheden om creatieve en educatieve content te maken, perfect afgestemd op de behoeften van jouw leerlingen.

 

Schrijf je nu in en maak van elke les een visueel feest met Canva!​

 

Doelstellingen

  • **Vaardigheid in Canva Verhogen**: Aan het einde van de training kunnen deelnemers zelfstandig navigeren binnen de Canva-omgeving en gebruik maken van geavanceerde functies, zoals het aanpassen van sjablonen en het zelf creëren van ontwerpen, om professioneel ogende educatieve materialen te produceren.
  • **Ontwikkelen van Educatief Materiaal**: Deelnemers zullen leren hoe ze effectieve en aantrekkelijke educatieve hulpmiddelen zoals werkbladen, posters, presentaties en onthoudkaarten kunnen ontwerpen, specifiek gericht op het stimuleren van de betrokkenheid en het leren van leerlingen in het lager onderwijs.​
  • **Creativiteit en Efficiëntie in Lesgeven Versterken**: De training zal leerkrachten uitrusten met de vaardigheden om snel en efficiënt visueel materiaal te creëren, waardoor ze meer tijd overhouden voor hun kernactiviteiten in het onderwijs en tegelijkertijd hun creativiteit in lesgeven kunnen vergroten.  

Doelgroep

klasleerkrachten, zorgleerkrachten, zorgcoördinatoren, leerlingbegeleiding

Opmerkingen

Blijf je graag op de hoogte van ons professionaliserings- en nascholingsaanbod? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. 

Datum en tijd

vrijdag 27 september 2024
09:15 ⇾ 15:30

Einde inschrijvingen: dinsdag 24 september 2024 (00:00)
Annulatie mogelijk tot: dinsdag 06 februari 2024 (23:59)

Programma

Docenten

Cindy Timmers

Cindy Timmers

​Pedagogisch coach en freelance bijscholer​

Meer

Prijs

Deelnemer: 125,00 EUR



Prijs opmerkingen

 inclusief broodjeslunch

Contactpersoon

Jolijn Verbergt

Jolijn Verbergt

015688858

0476763311

jolijn.verbergt@thomasmore.be
Leen Hoste

Leen Hoste

015 369 271

leen.hoste@thomasmore.be