Thomas More Continue

Hoe ChatGPT optimaal gebruiken bij brainstorming?

16-01-2024
Campus Kruidtuin - Lange Ridderstraat 44 - 2800 Mechelen

Prompt crafting is de kunst van het succesvol communiceren met je AI-assistent om een optimale output te krijgen. Ben je nieuwsgierig naar deze nieuwe technologie die dagelijks de krantenkoppen haalt en sinds eind 2022 het onderwerp is van elke post op LinkedIn en Twitter?  Zie je generatieve AI als een kans om jouw ideeën op de werkvloer een extra boost te geven?

 

Via deze workshop kom je te weten hoe je generatieve AI kunt gebruiken om de concurrentie voor te blijven en om jouw brainstormsessies op de werkvloer naar een hoger level te tillen en zo de beste ideeën te genereren dankzij AI.

 

Krijg je al goesting om erin te vliegen? Schrijf je dan snel in.

 

Over de lesgever

 

Vince Buyssens is een in Antwerpen gevestigde digitale consultant met een sterke focus op social media-strategie en het opbouwen van een online community.

Hij heeft meer dan 5 jaar ervaring in het werken voor kunstenaars, start-ups van modemerken en overheidsorganisaties en vertelt graag verhalen op het snijvlak van internetcultuur, mode, lifestyle en technologie. Hij combineert zijn consultingprojecten bij Starhaven met lesgeven aan Thomas More waar hij doceert over digitale marketing, community management en internetcultuur.

 

Toelatingsvoorwaarden

Voorkennis is niet nodig, maar een abonnement op ChatGPT is vereist.
Breng zeker je laptop mee.

 

Locatie opmerkingen

De Mechelse Vesten werden heringericht met eenrichtingsverkeer voor auto’s. Kom je met de wagen naar één van onze campussen? Ontdek op deze routeplanner de handigste manier om de campus te bereiken

Datum en tijd

dinsdag 16 januari 2024
19:30 ⇾ 21:30

Einde inschrijvingen: dinsdag 16 januari 2024 (21:59)
Annulatie mogelijk tot: zondag 14 januari 2024 (23:59)

Programma

Prijs

Deelnemer: 75,00 EUR

Personeel Thomas More: 0,00 EUR

Contactpersoon

Hanne Van Hout

Hanne Van Hout

+32 14 74 02 08

hanne.vanhout@thomasmore.be