Vormingscentrum Voedings- en Dieetkunde

Opleiding voedselveiligheid voor keukenpersoneel

12-11-2024
Campus Geel - Kleinhoefstraat 4 - 2440 Geel

Binnen de opleiding voedings- en dieetkunde (Thomas More) worden in het vak “verdieping kwaliteitsmanagement en voedselproductie” diverse onderwerpen behandeld. Een aantal workshops worden breder opengesteld. Elke workshop is een interactieve sessie waarin we, vertrekkende vanuit een theoretisch kader, aan de slag gaan met praktijkcasussen. De thema’s van deze workshop zijn de werking van de dienst voedselveiligheid PIH, tips bij de uitvoering van een hygiënecontrole en tips bij het opstellen van een opleiding voedselveiligheid. 

 

Thema’s workshop

  • werking dienst voedselveiligheid PIH
  • tips bij de uitvoering van een hygiënecontrole
  • tips bij het opstellen van een opleiding voedselveiligheid

 

Doelgroep

Diëtisten & verantwoordelijken grootkeuken

Datum en tijd

dinsdag 12 november 2024
10:15 ⇾ 11:45

Einde inschrijvingen: vrijdag 08 november 2024 (23:59)
Annulatie mogelijk tot: vrijdag 08 november 2024 (23:59)

Programma

Docenten

Elfi Francken

Elfi Francken

Dienst Grootkeukenhygiëne, Provinciaal Instituut voor Hygiëne te Antwerpen

Meer
Nancy Tormans

Nancy Tormans

Dienst Grootkeukenhygiëne, Provinciaal Instituut voor Hygiëne te Antwerpen

Meer

Contactpersoon