Vormingscentrum ICT en Technologie

MS Office 365 - Succesvol online samenwerken met Teams, Planner en SharePoint

11-12-2024
Campus Geel - Kleinhoefstraat 4 - 2440 Geel

Online samenwerken: heel wat bedrijven en organisaties zijn er de laatste jaren minstens gedeeltelijk op overgeschakeld. Het is ingebed in de dagelijkse routine en het ziet er niet naar uit dat dat nog snel gaat veranderen. Gelukkig maar, want het brengt heel wat voordelen met zich mee. Tenminste: als je het op de juiste manier doet.

 

Kies je immers wel de juiste tools en apps om de verschillende flows zo succesvol mogelijk te laten verlopen? Gebruik je de correcte technieken om het geheel te stroomlijnen? Het antwoord: hoogstwaarschijnlijk is er (een grote) verbetering mogelijk en net daarom ontwikkelden we deze training. 

 

Laat je digitale samenwerking efficiënter verlopen in MS Office 365

Tijdens deze opleiding focussen we op 3 pijlers van MS Office 365 die voor de meeste organisaties ideaal zijn om hun digitale samenwerking gestroomlijnder en meer gestructureerd te laten verlopen, met tijdswinst en minder frustratie bij medewerkers tot gevolg. We combineren ze met elkaar en laten ze op elkaar inspelen, zodat je efficiënter kan werken:

  1. MS Teams gebruiken we als front end. Hierdoor kunnen we onze gesprekken samenbrengen
  2. Documentbeheer doen we in MS SharePoint. We gaan aan de slag met metadata en weergaves
  3. Met MS Planner gaan we overzichtelijke taken toewijzen en beheren a.d.h.v. Kanban-boards

Marijn Somers, door Microsoft erkend als MVP voor Office Apps & Services, is je ervaren trainer en coach. Met meer dan 16 jaar ervaring in functionele SharePoint-implementaties bij grote en kleine organisaties, is hij de juiste man op de juiste plaats om zijn kennis en ervaring door te geven aan zijn cursisten. 

 

 

Lesmomenten

Dit is een 1-daagse opleiding die doorgaat op: Wo 12/12/2024

Lessen van 09:30 - 16:30

 

Doelgroep

Iedereen die efficiënter wil leren samenwerken in MS Office 365 in een professionele context, heten we welkom op deze training. Zowel managers/teamleaders als eindgebruikers. 

Toelatingsvoorwaarden

Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, al is het uiteraard wel aan te raden dat je al met MS Office 365 werkt om het maximale uit de lessen te halen. Diepe kennis van de verschillende apps of software is echter niet nodig. 

Opmerkingen

Volgende zaken zijn inbegrepen in de prijs:

·        cursusmateriaal

·        koffie, thee of frisdrank tijdens de pauzes

·        lunch

Je neemt best je eigen laptop mee voor deze opleiding. Heb je geen laptop: geen probleem. Er staan een aantal vaste PC’s in het opleidingslokaal die je kosteloos mag gebruiken. Geef het wel even aan bij je inschrijving dat je een vast toestel wil reserveren

Datum en tijd

woensdag 11 december 2024
09:30 ⇾ 16:30

Einde inschrijvingen: woensdag 11 december 2024 (23:59)
Annulatie mogelijk tot: maandag 02 december 2024 (23:59)

Programma

Prijs

Deelnemer: 375,00 EUR

Contactpersoon

Kristof Nuyts

Kristof Nuyts

0472/974353

kristof.nuyts@thomasmore.be